In data de 26.11.2009, a avut loc prima intalnire intre SRTR si conducerea firmei de catering ANSSEMBLE, care isi va incepe activitatea in sediul NG, incepand cu data de 04.01.2010.
La aceasta intrevedere s-a discutat despre intocmirea Comisiei Restaurant (cantitate, calitate, pret), formata din reprezentantii Administratiei Restaurantului, Administratiei RTR si reprezentantii Sindicatului RTR.
S-a punctat faptul ca, asa cum s-a cerut expres de catre SRTR, vor exista trei tipuri de meniuri si anume:
• 1 tichet de masa
• 10 Ron si
• 12 Ron
Mai multe informatii veti afla dupa data de 17.12.2009, cand va avea loc prima constituire a Comisiei mai sus mentionata.
18 comentarii:
Schimbarea este chintesenta progresului...sper ca cei care vor ateriza in locul best chef, vor avea o " prestatie mai buna"! Bravo sindicatului ca realizeaza niste lucruri palpabile...hai cu contractul colectiv si introducerea primei in salariu! Nu sunt membru de sindicat, dar daca se vor realiza aceste 2 lucruri majore ma voi inscrie nemijlocit. O zi buna!
Am fost astazi si am papat la cantina; pentru un caston cu ciorbita de legume, piure cu snitele, 2 chifle si o portocala uriasa am platit 9 RON. Pretul mi se pare mai mult decat acceptabil. Si asta era doar meniul de inceput. Oricum, fata de ce era inainte este un urias salt inainte. Bravo!
Mancarea este buna si preturile sunt OK. Ar fi bine daca s-ar rezolva ceva si cu cozile. Nu putem sa stam o ora la coada la cantina.
Problema cu cozile de la cantina este in curs de rezolvare. O serie de masuri se in curs de a se pune in practica: instalarea celei de a 3-a case , suplimentarea persoanelor care servesc, etc, acestea sunt decat unele din masuri.
Asteptam in continuare parerile voastre.
O zi buna,
Sindicatul RTR.
Am o intrebare!
Dece preturile dela cantina pentru fiecare masa zilnica difera ca cea de la Dacia? Chiar sindicatul RTR nu poate sa obtina aceleasi preturi ca la Dacia?
In curand vor fi detasati oamenii pentru RTR Titu? acolo cum fac acei oameni ca sa primeasca mancare calda si suventionata ca la Dacia?
Va multumesc!
N-a trecut nici macar o saptamana si deja trebuie sa semnalez o problema. Eram azi la coada, asteptam sa platesc si in fata mea 3 persoane. Nu conteaza ce si-au luat ci doar ca in momentul in care au platit au spus ca sunt de la RTR. Dupa ce-am platit si eu, si-am trecut pe lg ei am putut sa aud si discutia lor: " gogule, saptamana viitoare tot asa facem, suntem: suntem de la RTR " . Cred ca ar trebuii sa se tina iar cont de badge atunci cand se plateste. Parere mea!
in cel mai scurt timp la casa se fa face scanarea badge-ului si aceasta problema va fi rezolvata. in acest moment esteo problema de soft- de aceea se scrie manual, dar se va remedia!
Eu tot nu inteleg de ce suntem noi intrebati de asa ceva. Nu suntem noi responsabili de asta.
Dar, inca odata, in fine.
Si cel care vrea preturi ca cei de la DACIA...sa se angajeze la DACIA sau sa faca el preturile cum poate si cum stie el.
NA! Ca mi-a fost usor sa dau din taste. E simplu, nu?
Trebuie sa ma corectez: "parerea mea" si doar un singur "suntem". Multumesc
iata ce inseamna oameni buni sindicatu....autobuze la dispozitie , cantina buna la dispozitie etc ...eu zic sa sustinem si mai tare sindicatu si sa incercam sa obtinem si celellate drepturi la care ar trebui sa avem acces , dar fara voia voastra oameni buni nu se poate ....deci haideti sa facem ceva ca se poate!
Sunteti cam nervos domnule "Smish". Cred ca aici are oricine dreptul sa intrebe si sa-si spuna parerea. Aveti exact atitudinea unor doamne de la ghiseul de taxe si impozite. Poate ar trebui sa va revizuiti acest comportament si sa dati dovada de mai mult profesionalism, nu credeti?, chiar daca "nu e treaba dumneavoastra".
Va multumesc in numele tuturor "anonimilor" de pe aici!
1. Comparativ cu Best Chef, intr-adevar preturile sunt PUTIN mai mici, DAR si PORTIILE sunt mai mici.Exemplu: castronelele pentru ciorba...la Best Chef erau PENTRU ciorba, aici sunt ca PENTRU ALUNE.Iar felul 2 din meniul 1 la fel, cantitatile sunt mai mici. Deci nu s-a negociat nimic, ci doar s-a facut o schimbare de nume.
2. Nu am nimerit niciodata o "ciorba" sau o "supa" cu gust de ciorba sau de supa. Ceea ce numesc ei ciorba sau supa e doar apa cu niste morcovi aruncati.Trebuie sa recunoastem ca la capitolul asta Best Chef erau ceva mai buni.
3. Unde sunt cele 100g de carne in ciorba pentru meniul cu carne, care au fost promise???
4. De ce nu exista usi transparente catre bucataria din spate? Fara sa vreau, intr-o zi, stand la coada, am vazut cum o doamna bucatareasa lua pur si simplu morcovii din ambalajul de 10kg si-i taia nespalati spre a fi pusi in mancare. Va mai vine sa mancati?? Imi pare rau ca nu am putut sa fac si fotografii.
5. De ce s-au scos sandwich-urile cu pui , fara nici o explicatie? Erau prea paguboase pentru Ansemble?
Daca sunt persoane care sufera dupa Best Chef sa manance la alt restaurant, pt ca preturile sunt la fel ca in orice restaurant de pe aici, bineinteles inafara de Ansamble.
Preturile si mancarea de la Ansamble sunt foarte bune pentru majoritatea din noi.
Bravo inca o data!
Nu tin nici cu Best Chef, ci am facut doar o comparatie, atat.
Cei care spun ca mancarea este FOARTE buna la Ansamble sunt cei care nu stiu ce este aia o mancare buna sau nu au avut norocul sa aiba parte de mancare buna la viata lor. Nu ar trebui atat ridicati in slavi acesti Ansamble, care oricum e firma franceza mana in manca cu Renault.Si asta e singurul aspect de care s-a tinut cont la "negocieri", nu s-a avut in vedere ca mancarea sa fie si buna si in cantitati normale.Ei cred ca au zis ceva de genul..."Pai de-acum vor si mancare buna? Doar costa un bon meniul, nu?" Si-atunci negocierea unde e? Chiar nu v-ati dat seama pana acum cat de defectuos este managementul de tip francez??
Eu am impresia ca cei ce au mancat la Best Chef nu stiu ce e aia mincare buna.Nu ii ridicam in slavi pe cei de la Ansamble, dar sunt mult mai buni.
Mai gatiti pe acasa si vedeti ce gust are mancarea buna, cei ce plangeti dupa Best Chef.
1. Nu plange nimeni dupa Best chef fiindca nu erau nici ei buni.
2. Comparativ cu Best Chef, Ansamble nici pe departe nu sunt mai buni, cel putin la portii.
3. Nici una din acestea doua firme de catering nu stie sa faca mancare buna. Ambele folosesc mancare semipreparata inghetata.
4. Este clar si evident: nici la Best Chef, nici la Ansamble, mancarea nu poate fi numita mancare buna.
5. Este atat de injositor pentru noi romanii sa nu avem nici macar curajul sa spunem adevarul pe fata. Stiti doar sa laudati francezii,ca niste catei, sperand ca asa o sa va faca vreo statuie. Go ahead!
Meniul 1 la firma Ansamble deja incepe sa nu mai fie comestibil.
Exemplu: joi,11.02.2010: pulpa cu orez are un gust foarte ciudat si e plina de sange inchegat.
Nu se sesizeaza nimeni?
Exista un "OPC" in RTR, care sa verifice valabilitatea materiilor prime folosite la mancare?????
Sindicatule, ai putea sa treci in sarcinile tale si acest lucru???
Multumesc!
P.S; Nu era normal sa se dea niste chestionare angajatilor care mananca la Ansamble??? Sau se vrea si musamalizarea si in cazul cantinei....
"OUG 28/1999 privind obligatia operatorilor economici de a utiliza aparate de marcat electronice fiscale
Art. 1. - (1) Operatorii economici care efectueaza livrari de bunuri cu amanuntul, precum si prestari de servicii direct catre populatie sunt obligati sa utilizeze aparate de marcat electronice fiscale.
(2) Operatorii economici prevazuti la alin. (1), denumiti in continuare utilizatori, au obligatia sa emita bonuri fiscale cu aparate de marcat electronice fiscale si sa le predea clientilor. La solicitarea clientilor, utilizatorii vor elibera acestora si factura fiscala."
O instiintare a OPC-ului de catre SRTR ar fi o dovada de bun simt si profesionalism vis-a-vis de sesizarile membrilor de sindicat.
Aviz Domnului RUSCU - fost angajat al ministerului muncii - in pozitia de aparator al intereselor conducerii in relatia cu Ansamble
Trimiteți un comentariu